Hirdetés
Hirdetés

A legjobb zenék a halloweeni bulizáshoz

Ha idén csinálsz egy beöltözős bulit Halloween alkalmából, akkor a megfelelő lejátszási lista kiválasztás a legfontosabb. Összeszedtünk néhány zenét, amik nélkül nem lehet bulizni ezen az ünnepen:

"Thriller" - Michael Jackson: Talán a legismertebb Halloween-dal, köszönhetően az ikonikus zenei videónak, amely zombikat és táncot kombinál. Ez a dal azonnal ünnepi hangulatot teremt.

"Somebody's Watching Me" - Rockwell: Ez a dal a paranoia és a megfigyelés érzését idézi, ami tökéletesen passzol a Halloween rejtélyes hangulatához.

"Ghostbusters" - Ray Parker Jr.: A "Szellemirtók" film betétdala, amely vidám és nosztalgikus Halloween-hangulatot biztosít.

"Highway to Hell" - AC/DC: A rockzene rajongói számára ez a szám igazi klasszikus, amely a pokolba vezető útról szól.

"This Is Halloween" - The Nightmare Before Christmas Soundtrack: Danny Elfman zenéje az ünnepi filmklasszikusból, amely azonnal Halloween-várázst varázsol bármilyen bulira.

"Bury a Friend" - Billie Eilish: Egy kísérteties és sötét hangulatú dal, amely jól illeszkedik a Halloween témájához.

"Spooky, Scary Skeletons" - Andrew Gold: Ez a mókás, kísérteties dal könnyed hangulatot kölcsönöz a buliknak, főleg gyerekeknek.

"Superstition" - Stevie Wonder: A babonákról és a misztikus dolgokról szóló dal tökéletes választás Halloweenre.

"Time Warp" - The Rocky Horror Picture Show: Egy szórakoztató és energikus dal a kultikus musicalből, amely garantáltan felrázza a bulit.

"Disturbia" - Rihanna: Ez a dal a félelmetes és zavaros érzésekről szól, ami remekül illik a Halloween hangulatához.

nyitókép: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés