Hirdetés
Hirdetés

A leghíresebb celebek tetkói és jelentésük

A hírességek tetoválásai gyakran személyes történeteket, üzeneteket és emlékeket is hordoznak. Íme néhány híres sztár és ikonikus tetoválásaik:

1. Angelina Jolie
  • Tetoválásai: Angelina Jolie testét számos tetoválás borítja, de talán a legismertebb a hátán található buddhista szöveg és tigris, amelyet Kambodzsában készíttettek hagyományos tetoválási technikával. Ezenkívül a gyermekei születési koordinátái is szerepelnek a karján, megmutatva, milyen fontos számára a családja.
2. David Beckham
  • Tetoválásai: David Beckham egyik legismertebb tetoválása a hátán lévő "Brooklyn" felirat, amely első fiának nevét viseli. Emellett különböző tetoválásokkal tiszteleg felesége, Victoria és gyermekei előtt, így minden tetoválása érzelmi jelentőséggel bír.
3. Rihanna
  • Tetoválásai: Rihanna tetoválásai is széles körben ismertek. A legikonikusabb talán a mellkasán lévő istennő, Ízisz ábrázolása, amely édesanyjának állít emléket. Ezen kívül több tetoválása van a karján, ujjain és a bokáján, amelyek mind személyes jelentéssel bírnak.
4. Justin Bieber
  • Tetoválásai: Justin Bieber testét több mint 60 tetoválás borítja, köztük vallási szimbólumok és idézetek. Az egyik legfontosabb tetoválása a mellkasán lévő nagy kereszt, ami vallási elkötelezettségét fejezi ki.
5. Megan Fox
  • Tetoválásai: Megan Fox is híres tetoválásairól, köztük az oldalán található Shakespeare-idézetről: "We will all laugh at gilded butterflies", ami a hírességgel és az emberek felszínességével kapcsolatos. Ezen kívül van egy tetoválása Marilyn Monroe-ról is, bár ezt azóta eltávolította.
6. Johnny Depp
  • Tetoválásai: Johnny Depp tetoválásai gyakran tisztelegnek azok előtt az emberek és helyek előtt, akik fontosak az életében. Az egyik leghíresebb tetoválása a "Wino Forever", amely korábban "Winona Forever" volt, de később megváltoztatta, amikor Winona Ryderrel való kapcsolata véget ért.
7. Post Malone
  • Tetoválásai: Post Malone híres arctetoválásairól, köztük a homlokán található "Always Tired" feliratról, ami az életmódjával kapcsolatos önironikus üzenet.

A hírességek tetoválásai gyakran mély jelentéssel bírnak, személyes történeteket hordoznak, vagy életük fontos eseményeit örökítik meg. Ezek az egyedi dizájnok művészi kifejezésmóddá is váltak a popkultúrában.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés