Hirdetés
Hirdetés

A Kardashian-lányok háziállatai

A Kardashian család híres a luxus életstílusáról, ami kiterjed a háziállataikra is. A család tagjainak számos házi kedvencük van, akikről rendszeresen osztanak meg képeket és videókat a közösségi médiában.

  • Kim Kardashian és gyermekei többek között két pomerániai kutyus, Saké és Sushi tulajdonosai. Később egy harmadik kutyus is csatlakozott hozzájuk, akinek a neve Soba. Kim gyerekei, North, Saint, Chicago és Psalm nagyon szeretik a kutyákat, és gyakran láthatjuk őket a közösségi médiában.

  • Kylie Jenner híres kutyáiról, különösen az agárfajtájú Norman-ról és Bambi-ról, akiket gyakran oszt meg az Instagramján. Kylie-nek ezen kívül több más kutyája is van, és 2020-ban szerzett egy nyulat is, akit Bruce-nak nevezett el.

  • Kourtney Kardashian szintén nagy állatbarát, és több kutyája is van, köztük Honey nevű arany retrieverje, akit ajándékba kapott gyermekeitől. A családban korábban egy szibériai husky nevű Cub is volt, akit Kourtney lányának, Penelope-nak vettek.

Kendall Jennernek egy doberman kutyája van, akit Pyro-nak hívnak. Pyro egy karcsú és elegáns fekete doberman, és Kendall gyakran oszt meg róla képeket a közösségi médiában. A kutya fajtája erős és védelmező, azonban Pyro-t inkább a szelíd természetéért és hűségéért ismerik.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés