Hirdetés
Hirdetés

56 évesen lett Victoria's Secret modell Carla Bruni - Fotó

Fekete angyalként lépett a kifutóra az 56 éves modell New Yorkban kedd este.


56 évesen lett a legendás fehérnemű márka arca az olasz-francia modell, Carla Bruni. Visszatérése alkalmából a Victoria's Secret híres angyalszárnyaival megálmodott feketében nyűgözte le a közönséget. A 69 éves Nicolas Sarkozy volt francia elnök felesége tulajdonképpen 1998-ban befejezte modellkarrierjét, hogy a zenére koncentrálhasson.

Bruni, aki az 1990-es években olyan tervezők modelljeként vált híressé, mint Christian Dior, Chanel és Versace, egy fekete fűzőben, egy csillogó pálcikákkal díszített ruhában lebegett végig a kifutón. A Victoria's Secret szintén fekete színű, áttetsző, rózsás csipke szettjét vette rá. Bruni hozzá illő fekete és ezüst színű pántos tűsarkú cipőt viselt, a vaskos ezüst karika fülbevaló és a fekete angyalszárnyak pedig extra csillogást kölcsönözte.

Sminkjét illetően Bruni a természetes, világos árnyalatokat választotta, beleértve a fényes rúzst és a szemfestéket. Hosszú, barna fürtjeit hullámokban viselte. A kedd esti bemutató volt az amerikai divatmárka első bemutatója hat év szünet után.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés