Hirdetés
Hirdetés

5 jel, hogy el fog jegyezni az ünnepek alatt

Ha olyan érzés motoszkál benned, hogy hamarosan felteszi a barátod a nagy kérdést, akkor most összeszedtük a legfontosabb jeleket.

Eltűnt egy bizsu

Ha valami olcsóbb gyűrűd éppen eltűnt és sehol sem találod, akkor elég esélyes, hogy a méret miatt kicsit kölcsön vette a pasid. Tutira szeretne menni, hogy később ne legyen probléma a nagyobbítással, vagy éppen a szűkítéssel. Persze mivel titokban próbálja tartani, ezért egészen biztosan valami kopott régi bizsut fog kicsit lenyúlni.

Tiktok

Ha melletted lapozgatja a Tiktokot, akkor nézd, hogy milyen content jön fel, ugyanis ha sok eljegyzésés, vagy gyűrűkkel kapcsolatos videót néz, akkor ezzel lesz tele a 'for you page'.

Manikűr

Jó esetben valamelyik barátnőd, vagy családtagod már tud a dologról és ilyenkor majd olyan utalásokat tesznek, hogy nagyon figyelj oda, hogy milyen manit csináltatsz.

Feljön a téma

Ha sokszor beszél eljegyzésről, vagy éppen arról, hogy te ezt hogyan álmodtad meg, akkor az ebben az időszakban elég komoly jel lehet.

Spórol

Bizony, egy szép gyűrű elég komoly költséggel járhat, sőt néhány pasi úgy gondolja, hogy a hagyomány szerint 3 havi jövedelmét erre fordítja. Ha kevesebbet progiztok, vagy megfontoltabb a költekezés terén, akkor az is lehet, hogy éppen egy nagy csillogó befektetésre készül...

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés