Hirdetés
Hirdetés

5 jel, hogy anyagilag kihasznál a párod

Minden párkapcsolatban fontos megtalálni azt az egyensúlyt a „piszkos anyagiak” kapcsán, amivel mind a két fél boldog. A sikeres üzletasszonyok és erős személyiségű csajok gyakran szorgalmazzák az 50-50 szabályt és teljesen külön kasszán boldogok. Néhány pasi, viszont szeretne egy picit többet tenni a kapcsolatba, mint a nő és ilyenkor nagy veszekedések alakulhatnak ki, mert a nő nem szeretné, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön. Persze ahány kapcsolat, annyi szokás és 1000 más forgatókönyv is létezik. Most, viszont olyan jeleket hoztunk, amiből megállapíthatod, hogy a párod azt szeretné, hogy többet költs a kapcsolatban!

Nincs ajándék

A legnagyobb tiszteletlenség, ha nem viszonozza a párod a születésnapi és karácsonyi ajándékokat, ő viszont boldogan elfogadja, amit te vásárolsz neki, sőt még utal is arra, hogy minek örülne a jeles napokon.

Nyaralás

Itt is a megállapodáson múlik, hogy kinek mit kell fizenie, sok esetben a pasik nem is engedik, hogy a nő beszálljon. Arra viszont fontos ügyelni, hogy ez előre meg legyen beszélve és senkinek se legyen kellemetlen. 

Kölcsön

Persze megesik, hogy éppen valaki nem tud fizetni, viszont ha a párod azt mondja, hogy majd megadja és soha sem látod azt a pénzt (legyen szó apró dologról is) akkor egy súlyos ígéretet szegett meg és jobb, ha óvatos vagy...

Biznisz

Ha állandóan arról beszél, hogy milyen szuper bizniszt indíthatnál neki a kapcsolataiddal és téged semmilyen százalékban, vagy pozícióban nem részesít a vállalkozásból, akkor érdemes kipuhatolózni, hogy milyen hátsó szándékai vannak.

Lakás

Ha a te lakásodban éltek és a párod egyszer sem ajánlotta fel, hogy beszáll a költségekbe, akkor lehet, hogy egy ingyen albérlővel kerültél szerelmi kapcsolatba...

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés