Hirdetés
Hirdetés

4 ok, amiért Chandler volt a Jóbarátok titkos hőse

Napok óta gyászol a világ: Matthew Perry halála nem csak a Jóbarátok rajongóit érte váratlanul. Most azt is bebizonyítjuk, miért volt az alteregója, Chandler a kultikus sorozat igazi hőse.

A hétvégén érkezett a lesújtó hír: 54 éves korában az otthona jakuzzijában találták holtan a Jóbarátok című sorozat egykor ünnnepelt színészét, Matthew Perry-t. Huszas éve közepén kapta meg Chandler Bing szerepét, ami egész életére ismerté és dúsgazdaggá tette. A démonjaival azoban a jelek szerint nem tudott megbírkózni. Köztudott: a színész évek óta küzdött a szenvedélybetegségeivel.

Matthew Perry az otthonában hunyt el, 54 éves volt.
Matthew Perry az otthonában hunyt el, 54 éves volt. Instagram/matthewperry4

Matthew Perry halála máris hatalmas űrt hagy az emberek szívében, ugyanakkor ő lesz az egyik örök példa, hogy a televíziós karakterek gyakran milyen szorosan összeforrnak az őket alakító színészek sorsával és életével. Chandler generációkat isnpirált és inspirál máig. De vajon mitől lett olyan ikonikus a szerepe? Nos, négy bizonyítákunk van, hogy ő volt a Jóbarátok igazi hőse.

1. A szarkazmusa

Hivatkozás másolása

Chandler  Bing, azaz Matthew Perry a szarkazmus királyaként él a rajongók emlékezetében világszerte és ezért is lett milliók kedvence. A modora sokaknak segít abban, hogy új perspektívákból láss helyzeteket, és humorral fogadd az életet.

2. Chandel nélkül nem lenne Joey sem

Hivatkozás másolása

Joey és Chandler kettőse olyan, mint a Jing és a Jang. Ráadásul a Jóbarátok szerelmesei azt is tudják, Chandler volt az, aki kiválasztotta lakótársául Joey-t miután találkozott néhány jelölttel - tehát ez a kijelentés ilyen szempontból is igaz. Nem ő volt az első választása, de gyorsan összebarátkoztak és elválaszthatatlanok lettek.

Joey és Chandler elválaszthatatlan páros lett.
Joey és Chandler elválaszthatatlan páros lett. Pinterest/Refinery29

3. Chandler legyőzte a múltját, és egy hős lett

Hivatkozás másolása

Szülei korai válása és érzelmi támogatásuk hiánya miatt Chandler intimitási problémái korán jelentkeztek, de sikerült leküzdenie a gyerekkori kihívásait. Legyőzte a kötődéstől való félelmét, és Monica-nak szerető párja lett.

4. Chandler tényleg jó barát volt

Hivatkozás másolása

Candler tényleg mindig mindenben kiált Joey mellett és mindvégig támogatta a színészi ambícióiban. A nehézségek közepette is mindig bátorította és támogatta őt. De a többiekkel szemben is mindig igazi barátként lépett fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés