Hirdetés
Hirdetés

Sokkot kapott a lány, amikor elindította a kollégái neki küldött hangüzeneteit - Videó

Új munkahelye volt, nagyon boldog volt tőle. Aztán...

A fiatal lány aztán egy nap kapott egy hangüzenetet. Egy kollégája küldte, egy egyszerű kérdés volt benne. "Szia, Allysa, itt Jocelyn a Torridtól (Az a lány munkahelye - A szerk.) Csak azért hívlak, hogy megtudjam, hogy vagy, és hogy tudod-e, mikor jössz. Kérlek, hívj vissza, és tudasd velem. Az nagyon kedves lenne" - mondta a kolléganő, majd illedelmesen el is köszönt. Hogy hogyan, máig rejtély, de ezt követően sorra kezdtek befutni a lány készülékére a kollégák reakciói is.

Kínos folytatás

Hivatkozás másolása

Mivel a lány sokkot kapott a további üzenetektől, úgy döntött, megosztja a sztoriját a Tik-Tokon. És megmutatta a folytatást is. "Nem szeretem a hangpostáját" - szólt egy kolléga reakciója, majd jött egy másik: "Én sem." És itt sem volt megállás. "Ó, Istenem, ez annyira kellemetlen volt", "De meglepett, jó benyomást tett az interjún" - jöttek az újabbnál-újabb reakciók. A lány ekkor már nagyon nyomorultul érezte magát, majd egyszercsak megszüntek az üzenetek. valószínűleg rájöttek, mi történt. Ekkor döntött úgy, kiteszi az egészet.

Természetesen a lány TikTok sztorija nagy siker. Sokan mellé is álltak, míg sokan arra kíváncsiak, mi lehet a lány hangposta fiókján, ami ennyire kellemetlen a kollégáknak. Hiána kérik sokan, a hangpostája beköszönését nem osztotta meg azóta sem.


Címlapfotó: TikTok/yeehawslah

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés