Hirdetés
Hirdetés

Bréking! Eljegyezték a magyar szépségkirálynőt

2014-ben nyerte el a Miss Earth címet, rövidesen Missis lesz.

A közösségi oldalán egy közös képpel kürtölte világgá: szerelme eljegyezte Sydney Van Den Boscht. A 28 éves szépségkirálynőt, a TV2 Szerencsekerék háziasszonyát az új kedvese, Kaszás Benjamin gyűrűzte meg. “Beni akkor érkezett az életembe, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Volt bennem félsz, aggódás, milyen lesz újra fejest ugrani egy új kapcsolatba, de a szerelembe vetett hitem meggyőzött, hagytam, hogy megtörténjen" - mondta a Glamournak adott interjújában Sydney.

Sydney Van Den Bosch szépségkirálynő volt, most menyasszony.
Sydney Van Den Bosch szépségkirálynő volt, most menyasszony. Profimedia/RedDot

Az interjúból az is kiderült, a szerelme nem akármilyen lánykérést eszelt ki. „Balin nyaraltunk, Beni velem ellentétben rendkívül sportcentrikus. Rengeteget túráztunk, gyönyörű természeti kincsek, vízesések, vulkánok vettek minket körbe. Az egyik alkalommal kitaláltuk, hogy felmászunk az egyik vulkán tetejére. Hajnali háromkor vágtunk neki, végigküzdöttem az utat, nagyon elfáradtam, egy ponton próbáltam volna Benit rábeszélni, hogy forduljunk vissza. Ő végig csak azt hajtogatta: „csak a szíved vigyen tovább.” Akkor még nem értettem, miért mondogatta ezt, alig kaptam levegőt, annyira fáradt voltam" - mesélte a Glamournak Sydney. 

És akkor felértünk a vulkán tetejére, a gyönyörű napfelkelte tárult elénk, varázslatos volt, ahogy ott a világ tetején hirtelen megkérdezte tőlem, leélném-e vele az életemet.

Soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot! Ott akkor megpecsételődött köztünk valami, ami mostanra még erősebben összetart minket” – mesélte a volt szépségkirálynő.

Sok boldogságot!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés