Hirdetés
Hirdetés

13 millió forintnyi dollárra perli egy nő Sharon Stone-t

35 ezer dollár kártérítére perelték be a Hollywood-i sztárt.


Mint ahogyan arról a People című amerikai magazin beszámolt, egy nő április 24-én nyújtotta be a pert vagyoni kár és személyi sérülés miatt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon. Szerintük a 66 éves színésznő felelős egy balesetért. "Az alperes Sharon Vonne Stone azzal okozta az ütközést, hogy a forgalmi viszonyokhoz képest túl gyorsan hajtott, és nem biztonságos kanyarodási mozdulatot tett" - idézi a People a beadványt. Az Elemi ösztön sztárját azzal vádolják, hogy nagy sebességgel hajtott és "nem biztonságos" manővereket hajtott végre, ami miatt összeütközött egy másik autóval, ami összetört és egy nő is megsérült. Utóbbi hangsúlyozza, hogy a kár 35 ezer dollárra rúg, és most ennyi kártérítést követel. Ez körülbelül 12 millió 700 ezer forint.

A bírósági dokumentumok szerint az incidens 2023. június 30-án történt Los Angelesben, a 101-es autópálya Los Angeles-i Coldwater Canyon Avenue-nál lévő kijáratánál, dél felé. A baleset áldozata azt állítja, hogy Stone akkor "gondatlanul birtokolt, üzemeltetett, vezetett, irányított és karbantartott egy járművet", és nekiment a nő autójának, ami miatt "személyi sérülést és anyagi kárt" szenvedett. A dokumentumok szerint a színésznő legalább három kaliforniai közlekedési törvényt - gyorshajtás, nem biztonságos kanyarodás és nem biztonságos sávváltás - sértett meg.

A felperes hangsúlyozta, hogy a baleset következtében bérkiesése is lett. Emellett kórházi és orvosi költségeket kell fizetnie, és "érzelmi stresszt", "gazdasági károkat" és "nem gazdasági károkat" is elszenvedett.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés