Hirdetés
Hirdetés

Mindenki Kylie Jenner új beavatkozásáról beszél

Azt már eddig is sejtették a 26 éves reality sztár rajongói, hogy bizos sokszor a kés alá feküdt. Most viszont teljesen eltorzult Kylie arca és a kommentelők azt próbálják meg kitalálni, hogy vajon ez milyen műtét, vagy töltés miatt lehet. A legtöbben azon vannak felháborodva, hogy a lánynak az anyagi helyzete miatt bármilyen orvosra telne, viszont ilyen silány munkát még a leggagyibb plasztikai sebészek sem végeznek. 

Amúgy az utóbbi időben Kylie elkezdett nyíltabban beszélni a beavatkozásairól, hosszú ideig csak az ajaktöltést vállalta fel, most viszont a realityjükben elárulta, hogy mellplasztikája és számos arctöltése is volt.

A botrány most párizsban robbant, amikor Kylie néhány napja a Schiaparelli bemutatóra látogatott el.

A Tiktok kommentelők szerint idősebbnek néz ki a koránál az új beavatkozásokkal. Sokan azonban azt mondják, hogy a nagy fogyás miatt lett ilyen az arca, ugyanis az Ozempic diétás injekció mellékhatása a beesett,idősödőnek látszó arc.

A legnagyobb bizonyíték a drámai fogyása mellett, hogy Ozempicet használ az, hogy az exe Travis Scott a legújabb számában gyakorlatilag elárulja, hogy a csajszi a szurinak köszönheti az új alakját.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés