Hirdetés
Hirdetés

Ismerős ez a darab! Meghan a menyasszonyi ruhájában ment a díjátadóra?

Akár babapocakkal, akár hercegnőként, akár a királyi családból való kilépés után: Meghan Markle hivatalos megjelenései általában lélegzetelállítóak.

Meghan hercegné csak úgy ragyogott férje, Harry herceg és barátnője, a teniszcsillag Serena Williams mellett a Pat Tillman-díjátadó vörös szőnyegén Los Angelesben. A néhai színésznő ismét egy Oscar de la Renta ruhát választott, amit kifejezetten az ő részére készítettek. De neked is ismerős ez a szett? Így van! Kísértetiesen emlékeztet a 2018. május 19-i esküvőjén viselt partiruhájára, amikor a hivatalos ceremónia után egy ugyanilyen fazonú Stella McCartney-ruhába bújt.

De a közelmúltban akadt más hivatalos esemény is, amitől tátva maradt a világ szája. A napsütötte Lagosban, az Invictus Games népszerűsítésére tett útjának harmadik napján a kormányzóval találkozva Meghan hercegné egy varázslatos, napsárga, Carolina Herrera által készített selyemfényű ruhájában tündökölt. Ezt a ruhát viselte Archie első születésnapján, majd akkor is, amikor bejelentette kislánya érkezését. Az alkalomra akkor egy Jennifer Meyer fülbevalót és az Aurate márka arany nyakláncát viselte.

Lagosban azt a ruhát vette fel a harmadik napon, amiben Archi első szülinapján volt.
Lagosban azt a ruhát vette fel a harmadik napon, amiben Archi első szülinapján volt. Profimedia/RedDot

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés