Hirdetés
Hirdetés

Kínos hibát vétett Madonna - Kamera rögzítette

Lehet, már tényleg idős a világkörüli turnéhoz a "pop királynője"?

Madonna "Cemebration" nevű turnéja múlt pénteken a kanadai Torontóba érkezett, a Scotiabank Aréna zsúfolásig telt meg, hogy talán utoljára megcsodálja az elmúlt évtizedek legsikeresebb énekesnőjét. Azonban amikor Madonna a színpadra lépett és megszólalt, valószínűleg sokan elgondolkodtak. Az énekesnő ezt kiabálta a mikrofonjába: "Készen álltok, Boston?". Nos, még csak az ország sem stimmelt.

Kínos, hiszen Toronto és Boston légvonalban is mintegy 700 kilométerre van egymástól. Madonna ráadásul épp egy hete hétfőn és kedden lépett fel ott. Így nehéz lett volna megmagyarázni ezt a baklövést. Mentéségére, később kijavította saját magát, igaz, azt is elég érdekesen: "Haragszanak rám, mert azt mondtam, hogy hello Boston? Bocsánat! Mi a fasz volt ez?". Majd azzal próbált viccelődni, hogy akár azt is mondhatta volna, Lady Gaga itt van ma este.

Emlékezetes: akét popdíva hosszú éveken át haragban volt egymással, aztán 2019-ben ásták el a csatabárdot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kettejük viszálya ezzel a poénnal kiújul-e. Madonna mindenesetre hozzátette: "Semmi bajom Lady Gagával. Imádom őt. Mindenkit szeretek, aki kisebb nálam".

Címlapfotó: Instagram/madonna

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés