Hirdetés
Hirdetés

Hónapokig várta a sarkon a gazdáját a kutya: aztán megtörtént az elképzelhetetlen - Fotók

Egyik napról a másikra tűnt fel a kaliforniai Compton egyik utcasarkán az eb.

Egyérteéműen úgy tűnt, kóbor kutya. Aztán ahogy teltek a napok, a helyieknek szemet szúrt - így megetették, megitatták. Az apró eb azonban nem akart elmozdulni a helyéről, hetekig várakozott, úgy tűnt, mintha a gazdáját várná szüntelen. A múlt héten aztán egy állatvédő, Suzette Hall elment érte és begyűjtötte. Miután az állatorvos megállapította, hogy egészséges, a menhelyen elkezdték felkészíteni az örökbefogadásra. Pár képet készítettek is róla, amit megosztottak a Facebookon. Aztán váratlan dolog történt.

Néhány finom falattal át tudták verni a kutyust és csapdába csalták.
Néhány finom falattal át tudták verni a kutyust és csapdába csalták. Facebook/Suzette Hall

Aztán megtörtént az elképzelhetetlen. A kutya eredeti családja jelentkezett először a hirdetésre. "Szó szerint két hónapig volt eltűnt. De a gazdája sosem adta fel a keresését" - nyilatkozta Hall a héten a The Dodo magazinnak. Mint kiderült: a Marley nevű kutyus elszökött otthonról. De sajnos nem talált haza. Így abban reménykedett, ha egy helyben marad, megtalálják őt.

A családja egy percre sem adta fel a keresését. Két hónap után találtak rá.
A családja egy percre sem adta fel a keresését. Két hónap után találtak rá. Facebook/Suzette Hall

A kutya családja minden nap átnézte a környék összes menhelyének az oldalát, ezért is találták meg rögtön Suzette bejegyzését. Miután beszéltek, azonnal eindultak a menhelyre Marley-ért, és könnyfakasztó videó készült a viszontlátásukról, amit az állatvédeő a Facebook-oldalán osztott meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés