Hirdetés
Hirdetés

Egy férfi a nászútjukon beült a biznisz osztályra és a feleségét a turista osztályon hagyta

Egy Reddit felhasználó csajszi (Wooden_Disaster9800) a népszerű platformon osztotta meg a nászutas élményét. Igazából a Redditezők véleményére volt kíváncsi, hogy jogosan háborodott-e fel a férje viselkedésén. 

A pár Mexikóba indult a nászútjukra, amikor a reptéren közölték a férfival, hogy biznisz osztályra ülhet a pontjai miatt. A nő persze rögtön mondta a reptéri dolgozónak, hogy együtt szeretnének ülni, mivel a nászútjukra mennek- a férje, viszont közbeszólt és azt mondta, hogy jó lesz neki a biznisz és az asszonynak meg a turista. Itt fontos megemlíteni, hogy a nő intézte az egész foglalást és ő jelölte be, hogy szeretnének business upgrade lehetőséget, amennyiben van annyi pontjuk. Azt viszont nem gondolta, hogy csak egy jegyet fognak kapni. 

Amikor a férfi már elfoglalta a helyét a biznisz osztályon, akkor kezdett irkálni a nőnek üzeneteket, hogy nagyon fél a repüléstől és szorongása van. A nőt nem igazán érdekelte a dolog, ugyanis nagyon mérges volt a történtek miatt, illetve pont egy síró baba mellett kapott helyet.

A levegőben már a pasi átment a feleségéhez a turistára néhányszor  és olyan „kedves” volt, hogy a reggelijének a felét átvitte a nőnek. Miután leszálltak a pasi problémázni kezdett a feleségével, hogy több támogatást szeretett volna tőle, ugyanis nagyon fél a repüléstől...

Te mit gondolsz, kinek volt igaza?

nyitókép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés