Hirdetés
Hirdetés

Bradley Cooper: közös gyereket tervez Gigi Hadid-del

A jelek szerint Bradley Cooper és Gigi Hadid között egyre komolyabbra fordulnak a dolgok. Sőt, hamarosan megtehetik a következő nagy lépést, a színész ugyanis állítólag újabb gyermeket szeretne.


A 49 éves Bradley Cooper és a 29 éves Gigi Hadid 2023 októberében találkoztak - és a jelek szerint egymásba is szerettek. A Másnaposok sztárja és a modell azóta is elválaszthatatlanok, és gyakran látni őket együtt sétálni New York utcáin. A bulvárguruk szerint most már csak idő kérdése, hogy a pár megtegye a következő nagy lépést és családalapításra szánja magát.

Komolyak a szándékok

Hivatkozás másolása

Bradley-nek és Giginek is vannak már gyermekei korábbi kapcsolataikból. A színésznek és Irina Shayknak egy 7 éves lánya van, Lea de Seine. Gigi Hadidnak pedig 2020 szeptemberében született meg a kislánya, Khai, akinek az édesapja Zayn Malik. Lehet, hogy a két lánynak lesz még egy testvére? "Bradley világossá tette, hogy szeretne még egy gyermeket, és remélte, hogy ez még az 50. életévének betöltése előtt megtörténik" - mondta egy bennfentes a Life & Style-nak. "Januárban van a nagy születésnapja, így senki sem várja el tőle, hogy addigra már a karjaiban legyen a baba, de nagyon világossá tette, hogy a Gigi-vel való szándéka nagyon komoly" - tette hozzá. Sőt, állítólag Bradley nem titkolja Gigi előtt sem, el tudja képzelni második gyermekének anyjaként.

Bradely Cooper és Gigi Hadid komoly tervekez sző együtt
Bradely Cooper és Gigi Hadid komoly tervekez sző együtt Profimedia/RedDot

Először azonban a családegyesítés vár majd rájuk, hiszen egyelőre nem tudni, hogy a kis Khai és Lea de Seine találkoztak-e már. Gigi és Bradley azonban már komoly terveket sző. "Komoly tárgyalásokat folytatnak, mert az ő korukban lévő lányok nagyon könnyen ragaszkodnak egymáshoz" - mondta egy másik forrás a kiadványnak márciusban. Mert: "Nem akarják, hogy a lányok jól kijöjjenek egymással, csak hogy aztán kihúzzák alóluk a szőnyeget, ha nem működik a kapcsolat".

Nos, a jelek szerint működik.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés