Hirdetés
Hirdetés

34 éve volt a Baywatch bombázója: ma senki nem ismeri fel háziasszonyként

Néhány hete már az 54-et töltötte, a Baywatchban alig 19 éves korában lett világhírű.

A híres tengerpartos sorozatnak köszönhetően gyönyörű cicababák tucatja épített világraszóló karriert, a legismertebb közülök talán Pamela Anderson lett. De a nyomában ott loholt még 4-5 olyan szépség, akikről mindenki tudta az egész világon, kicsoda és nem csak a férfimagazinok címlapján mutatták meg bájaikat, képeik ott virítottak a naptárakon, posztereken is a férfiak életterében. Ilyen volt a Shauni McClain karakterét jalakító Erika Eleniak is.

Shauniért megőröltek a férfiak és a Baywatch nézői.
Shauniért megőröltek a férfiak és a Baywatch nézői. Instagram/officialerikaeleniak

Erika a sorozat után is sorra kapta a szerepeket, gyakorlatilag tíz évvel ezelőttig volt is munkája. Jó ideje azonban már nem játszik. Talán ezért is döbbent meg néhány éve a világ, amikor rövid hajjal, jó harminc kilóval tűnt többnek annál, ahogyan ismertük őt. Napokig azon vitázott a világ, hogy vajon tényleg ő van-e a fotókon. De ez már a múlt: Erika lefogyott és színes tetkókkal varratta tele magát. A Baywatch egykori rajongói sem ismernék fel.

Szeptember végén töltötte az 54-et Erika Eleniak.
Szeptember végén töltötte az 54-et Erika Eleniak. Instagram/officialerikaeleniak

Míg a testsúlya miatt hosszú éveken át csak grafikákat és régi képeket posztolt, egy ideje újra büszke önmagára. 96 ezer követőt gyűjtött eddig.

Címlapfotó: Instagram/officialerikaeleniak

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés