Hirdetés
Hirdetés

Ajándék ötletek Anyák Napjára

Ha még nem szereztél be semmi ajándékot ezen a jeles napon az anyukádnak, vagy a nagyidnak, akkor most adunk néhány szuper last minute tippet. Ezen az ünnepen inkább a gesztus a fontos, szóval nem kell akkora bevásárlást tartanod, mint karácsonykor.

DIY virágcsokor

Ha már minden virágosnál elfogyott az összes csokor, vagy csak egy picit spórolni szeretnél, akkor tökéletes megoldás egy otthoni készítésű csokor. Sőt, így még extrázni is tudod kedved szerint akár a bolti rózsákat is néhány lépéssel nagyon menővé varázsolhatod.

Snack és smink csokor

Ez is egy DIY dolog, ha pontosan tudod, hogy a női szeretteid milyen édességeket, vagy kozmetikumokat használnak, akkor ebből is készíthetsz egy cuki csokrot.

Kosár

Az utóbbi időben hatalmas trend volt a kosaras ajándékozás. Az a lényeg, hogy néhány apróságot, amire a szeretted vágyik egy cuki kosárba rakd össze. Akár a kedvenc csokiját, vagy arcmaszkját is belecsempészheted.

Fényképek

Ebből is van rengeteg kreatív megoldás, pédául ha veszel egy nagyobb keretet, akkor abba dizájnosan elhelyezhetsz több apró fotót.

kiemelt kép: 123rf.com

Hivatkozás másolása
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés