Hirdetés
Hirdetés

A legjobb randi appok

Ha nem talál rád a szerelem az utcán sétálva, akkor érdemes lehet megfontolon egy online randi portált. Persze ilyenkor rizikós lehet, hogy valami teljesen más tapasztalatod lesz majd élőben... 

Vannak azonban olyan appok, ahol csak ellenőrzött felhasználók „garázdálkodhatnak” és még a képeiket is ellenőrzik. A legbiztosabb megoldás egy olyan helyre regisztrálni, ahol valami fizetős tagsági díj van, így a felhasználók jobban elkötelezettek a megfelelő partner felkutatására. Mutatunk néhány olyan platformot, amivel érdemes kísérletezni.

Bumble

Itt nagyon színvonalas felhasználókkal ismerkedhetsz és ami a legjobb az egészben, hogy a csajoknak kell elsőként írni, így ha egy pasi mégsem érdekel, akkor nem kell azon agyalnod, hogy hogyan menekülj a válasz elől.

Raya

Ez egy nagyon elit társkereső oldal és olyan celebek is használják, mint Lewis Hamilton. Nagyon hosszú a várólistájuk, de érdemes kipróbálni, mert tényleg nagyon színvonalas pasikat lehet fogni. Az ára picit borsos, havi 10.000 Ft.

Hinge

Ez az app itthon még nem érhető el, viszont ha távkapcsolatban gondolkozok, akkor egy VPN segítségével érdemes lehet kipróbálni. Ezen is sok celebbel találkozhatsz és a fotók is ellenőrzöttek.

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés