Hirdetés
Hirdetés

Nem akart dolgozni a 18 éves lány - Egy vagyont keres ezekkel a képekkel

A megrendelő kívánságai alapján állítja össze az árajánlatát.

Alig 18 évesen máris feladta az irdoai munkáját az essexi Jessie Tyron, azóta pedig igencsak szokatlan módon keres pénzt. Ahelyett, hogy egy vállalatnál robotolna, úgy döntött, hogy a lábáról készült fotókat árulja majd az interneten. Büszke arra, hogy az ötlete végül sikeres lett: a TikTokon árulta el, havonta körülbelül 1000 fontot, azaz 437 ezer forintot keres vele.

A Mirror szerint Jessie azután állt elő a szokatlan üzleti lehetőséggel, hogy meghallotta, hogy mások beszéletnek róla, hogy a lábukról készült képekkel keresik a kenyerüket. Kíváncsiságból maga is belevágott, és rájött, hogy mennyire jövedelmező lehet az üzlet.

Néhány ezresért árulja a lábas képeit, százezreket szed össze velük havonta.
Néhány ezresért árulja a lábas képeit, százezreket szed össze velük havonta. TikTok/jessietyron

Ez a fő bevételi forrásom. Sokkal többet keresek, mint annak idején az irodában

A lánynak egyérteémű a kínálata, ami a lábáról készült fotókat illeti, de ezeket szívesen alakítja a vásárló kívánságaihoz igazodva. A magas sarkú cipővel vagy zoknival készült képek többe kerülnek, mivel "több munkával járnak". A meztelen lábfejéről készült fotók már három fontért, azaz körülbelül 1300 forintért elérhetőek, míg egy három fotóból álló szett 8 font, azaz 3500 forint.

Jessie azt mondja, esze ágában nem lenne feladni ezt az állását.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés